31 augusti

  2012-08-31 / 23:23:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Heeeej !! Idag var vi lediga från skolan för vi hade en aktivitetsdag igår och jag hade as kul , och på slutet gaash vad jag skratta underbart. Har spenderat min dag med mina 2 världs favoriter Julia & Matilda! Vi åt lite mat på donken sen gick vi till maxi köpte saker så vi kunde baka. Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem till mig efter ett tag så baka vi chockladbollar aka kokobolla !!! Hoppa lite stutsmatta standard sen gick vi och vänta på Matildas buss. 
Sen kom nåfra familjevänner så jag lekte med dom lite, nu sitter jag här kollar på nån film å lyssnar på musik 

23:18

  2012-08-28 / 23:18:56 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Igår så va jag och fixa mina naglar hos Lina , ååh herre är så himla nöjd dom blev hur bra som helst asså !!! 
Idag va det skolan sen till tandläkare efter det fika jag (hahah) med min pappa sen åkte vi hem till min farmor och var där en stund. När jag kom hem var jag så snälla så jag hjälpte till att städa lite gran, laga även mat wihoo (stolt!) Var och träna med min mamma också så denna dag har varit helt okej, ska kolla på svenska hollywoodfruar nu och sen sova 

23:54

  2012-08-26 / 23:54:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Heeeej !!! Snabbt om helgen, inte gjort något vettigt alls. Det var det, nä men i fredags då så var det så underbart att skolan äntligen tog sit lilla slut så skönt med helg. Veckan gick helt okej, en liten ändrig på schemat som var så underbar så man blev så glad. Lördag så blev det att stoooor städa hela huset men min kära syster gjorde det mesta bra som hon är !!! Sen åkte vi och hämta våran farmor, kolla på 2 filmer och så vid halv 1 på börjar av nattkvisten så åkte jag och min syster till flygplatsen men hög musik i bilen och lite dans på det. Där hämtade vi våra föräldrar, när vi kom hem så snacka vi alla och sådana grejer sen så bestämde jag mig för att sova i syrrans säng awesome. Idag absolut inget åkte till stan snabbt för att köpa ett lite kläddesplag men det fan icke så köpte mig ett par tränings shorts istället trevligt, sen har det vart lite folk här hållt mig undan ganska mycket haha ! Nu så sitter jag och lyssnar på Let me love you - Mario.


Ganska så onödigt inlägg men vem bryr sig igentligen ? Nu vill jag nätstan att det ska bli morgon så jag kan äta coco pops eller nej haha jag går ner och gör det nu istället

Sleep time

  2012-08-23 / 00:22:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Har precis kollat på film med min syster, och nu ligger jag i sängen och ska sova. Hoppas på att jag mår bättre imån, har ont i huvudet osånt just nu. Har tagit massa alvedon men vet inte om man kan ta så många ens haha jaja så onödigt inlägg godnatt


Norlie & KKV

  2012-08-22 / 21:36:56 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 

Back to school

  2012-08-21 / 19:19:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Igår så började vi ju skolan då, är helt i deppmoooood vill inte. Allt är så himla jobbigt med våran skolan byter lärare hela tiden, nu ska vi få nya som inte verkar bra åååh. Allt måste ju gå bra nu i 9an och grejer.

När vi slutat åkte jag med Sofia hem sen lämna vi en present till tobbe och så va det massa som va med, och han som inte ens blev glad den saken !!! Sen åkte jag hem igen va med Simmi igen en stund, käka och så. Sen åkte min broder hem...Vid 5 åkte jag tillbaka till Sofia, först gjorde vi inte så mycket sen gick vi till ica och köpte glass och choklad. Gick till fotbolls plan och gjorde inte så mycket hahah sen gick vi hem och lyssna på massa musk sov även där !!

tre

  2012-08-21 / 00:47:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Var och träna innan idag när jag kom hem så var Julia och Matilda här och vänta på mig. Vi har kollat på Svenska hollywood fruar, så bra är det. Vi har lagt oss nu så vi ska la snacka lite sen så sover vi

Last day

  2012-08-19 / 23:44:02 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
 
Hejhej ! Nu sitter jag och Simmi och kollar på tv. Idag har vi varit på rix fm  festivalen, först så stog ja bara där för lyssna inte på dom sa var och sen kom Danny och hans snygga dansare Alex omg så snygg så jag dööör så jag totalt fliiippppaaa haha och så sen kom as gryma loreen ohmay as braaaa hahah!! Sen åkte vil tillbaka till Kungälv för att äta wiho. Imån börjar skolan kill me now plz, orkar verkligen inte visst det ska bli kul och träffa min goa tjejer igen wääääjjjj !!! 

Lördag

  2012-08-18 / 12:33:09 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Igår kom Simmi hit wihoo !!! Vi gick och zumbade as kul va det. Sen gick vi och köpte godis & käka massa grillat. När klockan slog 12 så sprang jag och min syster in i mina föräldras rum och hoppa på min pappa för idag fyller han år. Nu på morgonen har jag sprungit runt här lite och hjälpt min mamma och packat för dom ska åka till turkiet buhuu !!! 

Onsdag

  2012-08-15 / 23:55:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Hellu ! Ja i måndags så tränade jag zumba som vanligt och Sofia va även där och kolla för att efter gick vi till maxi köpte en kladdis och grädde (det bästa). Sen gick vi hem till mig så jag kunde ducha, så käka vi sen körde min syster oss till Soffe kom dit runt 11 tror jag. Så käka vi vår kladdis, gick upp och kolla på LOL (assss bra), sen så sov hon och jag satt med telen..I Tisdags så treffade jag Emelie, vi gjorde inte så mycket men hadde as kul haha, lite innan min buss gick satte vi oss på en bänk och prata skånska typ hahah ååh den dagen va ju för bra asså !
Och idag Onsdag så har jag tränat och sen så har min käraste farmor kommit hem !!! åååh blev så glad att se henne nu när hon har varit i serbien i nästan 3 månader !!! Hon tog med sig massa choklad till mig hehe och så va det mina kussar som hade sagt att hon skulle ge till mig från dom haha, finns ganska mycket här hemma nu underbaaaaaart !!!!! :)))) 

Vi tar den från förra veckan..

  2012-08-12 / 02:05:36 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Bara för att något att skriva om tar jag allt en vecka tillbaka så lördag förra veckan grilla vi och hadde lite gäster, vid 9 tog jag bussen till kungälv och träffa Sofia vi gjorde inte så mycket. När vi kom hem till mig sen kolla vi på
''i know what you did last summer'' asså jag blev hur rädd som helst !!
 
La oss typ 4 och vakna därför vid halv 2 på söndag morgon...Och vid 7 (8??) åkte jag och Julia till Matilda som vänta på oss i Tjörn. När vi kom fram gick vi ner till havet och fiska krabbor vi fick hur många som helat galet !! 
 
Måndag vi (jag och julia) vakna ganska sent så vi gick och köpte godis och chips sen så åkte vi en sån där uppblås bar lite båt med en maddras bakom omg jag började gråta när jag satte mig på maddrasen...Jag blev så himla rädd vet inte varför men det blev jag! 

Tisdag så skulle vi fiska krabbor igen men fick inte allas många så efter ett tag lekte vi med sjöstjärnor ist :) Sen åkte vi även till Stenungsund och hyrde film köpte lite mer gott och när vi kom tillbaka åt vi hamburgare så himla gott va det. Sen gick vi ner och skulle fiska krabbor en gång till men det va för mörkt så man såg inget buhu! Men vi satt där ett lite tag sen gick vi upp och kolla på filmerna och sen la vi oss. 

Onsdag: Jag och Julia åkte hem vid halv 3. Hade det så bra med mina goa! Jag fixa mig när jag kom hem och sen åkte jag och min pappa in till göteborg för att se när mina 2 älsklings lag spela. fc barcelona och manchester united. Ni förstår inte känslan att se dom så sjukt magad verkligen. Åh min älskling vidic spela♥♥♥ 

Torsdag: Väntade hela dagen för att få gå mitt zumba pass :)))) Fredag: Gick upp 9 endas för att gå på ett pass med min mamma och täna lite men ååh va det va värt!! Kom hem fixa mig och sen åkte jag och min syster in till stan fick med mig en lite grej hem perfekt ! Sen gick vi även på ett zumba pass looovley :)))) köpte kina mat och kunde inte inte köpa liiiiite godis....

Lördag: Skulle träffa en kompis men så blev det inte så har varit hemma med familjen & grillat sen kom även min ''moster'' så det va trevligt. Kollat på film med min syster och nu som vanligt musik! 

3 augusti

  2012-08-03 / 23:46:45 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
inte gjort något idag eller jo va och luncha med min mamma , vi prata lite om Serbien nästa år när vi ska åka, hur, när vi ska komma hem och sånt så Simmi om du ser detta så ska vi flyga ner bara så du vet!! Kom hem och städa mitt rum så nu är det faktiskt rent. Sen tog jag min cykel och cyklade ner till sportlife i rollsbo och gick på mitt älskade zumba passa. Tack och hej för mig nu ska jag försätta mitt musik lyssnade och skrivande,bildtittande och va allmänt seg

Can't sleep

  2012-08-03 / 02:34:45 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Klockar är något efter halv 3 och jag kan inte sova. Har läst alla bloggar, fb orkar jag ens inte med och på twitter händer det inte så mycket. Lyssnar på Fran Ocean, hans album channel orange 

2 augusti

  2012-08-02 / 23:14:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Började dagen med att åka hem till Emelie, där vi kolla på film tog det lungt. När vi cyklade till bussen sen när jag skulle hem började det regna,åska och blixtra! Hemskt äckligt, på bussen fick jag ringa Sofia för jag va så rädd..Och det åskade (om det är det som typ bullrar ååh haha) sååå himla mycket så att jag skrek till på bussen några gånger ! Så pinsamt men va så rädd! Gick och tränade på en gång och mitt under zumba passet så kommer det där bullret igen alla skrattar men jag ville bara gråta haha.

1 augusti

  2012-08-01 / 18:38:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Några bilder från sommaren som gått. Nu är det bara 20 dagar kvar tills skoaln börjar igen! Vill inte har ångest och panik för det känns som jag inte gjort något alls typ. Det har verkligen gått hur snabbt som helst..