Need them

  2012-06-28 / 03:11:02 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Okej det var en som la up den här skon på instagram och jag är käääär !!! Jag måste ha dom så nästa vecka bli det att leta efter dom snyggingarna i stan. Ohh gooosh asså....så snygga

MaaaDay

  2012-06-28 / 00:50:28 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Oj vad konstig bild...men men ! Idag har jag sagt hej då till min farmor och få se henne om 3 månader igen då hon kommer tillbaka från Serbien. Jag är så himla avundsjuk asså ni anar inte hur mycket jag vil åka ner dit, vill åka nu nu nu verkligen!!!! Efter det åkte jag och baka för jag var/är så deprimerad...Är just nu hur hungig som helt som jag alltid blir på nattkvisten så ska gå göra mig en toast nu hejdå :))))

Rubrik

  2012-06-27 / 01:54:37 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
tjaaaa ! Har försökt komma på något att skriva hur länge som helt nu men nej nej det går inte. Sitter iaf som alltid och lyssnar på muisk, facebook, kollar bilder..Idag har jag iaf vart på utesimmbadet med min syster och sen tränat riktigt skönt va det, om några dagar får jag mitt gym kort och då jääklar ska det tränas !! Tror jag sätter på en film och sover sen, detta sög heeejdååå 

03:28

  2012-06-26 / 03:28:11 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
Heeeeej !!! Blir bara ''massa'' text just nu för har inga bilder alls men det ändrar sig snart ( i hope )...Sitter och lyssnar på massa go musik från medina och ser att det börjar bli ljust ute men det är nog inte så konstigt ! 
Idag va jag i stan med min syster fick med mig 2 grejor hem mycket nöjd, toppen ! Jaa har egentligen inget att säga men kände att jag vill skriv ändå för jag är gaaalet pig just nu galet. Har inte gjort något vettigt dom senaste dagarna därför inte haft något att skriva om, men imån hoppas jag att det ändra sig. Vet inte om jag ska försöka soman eller kolla på någon film iallafall ska jag sluta skriva så heeejdåå !!! (fick bli en bild ändå bara för jag vill ha glass....

Mina gööörls

  2012-06-24 / 01:21:11 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Har inte gjort något alls idag men vid halv 7 eller 8 så kom Julia & Matilda hit , vi hoppa lite och sen kolla på vi på ''Shoo bre'' jäääätte bra ! Dom stack vid 12 så nu ska jag kolla på ''The last song'' så skirver imån :) 

Flum Flum

  2012-06-22 / 01:19:40 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Sista bilden fråga inte...Kom hem nån gång efter 12 idag, duschade & fixa mig sen drog jag till stan träffa Emelie så kolla vi lite där. Drog hem vid 5 smsa Julia oherre vad jag skrev till henne men fick tråkigt på bussen, lite kul va det ändå!! När jag komit hem och allt sånt gick ja och min syster å käka pizza ♥ muums !!! Kollat lite resor med min famili så vi får se vad som händer tror dock att vi bara ska va i underbara regn (fint några dagar sen baam) Sverige under denna sommaren tyvärr jag som ville till Serbien ♥♥ Vid 11 fick jag för mig att det skulle va lite kul att gå ut å springa så de gjorde jag sååå härligt nu ska jag sluta skriva och kolla på ''So you think you can dance'' heeejdå !!! 

 


Mästerverk

  2012-06-22 / 01:06:37 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Igår efter jag vakna drog jag till Sofia vi baka kladdkaka och maaygaad va god den blev !! När vi hade ätit upp ganska mycket av den och snackat ute i solen så tog vi skottkärran och så körde jag runt Sofia i den haha riktigt fult fick så sjukt ont i mina händer men nu är allr bra tack å lov. Vi kolla på ''En gång i Phuket'' & den var faktiskt bra sen spenderade även natten där trevligt trevligt !! :) 

Jag & Julia står för bilden !!

  2012-06-20 / 13:39:35 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Igår va jag ju med Matilda & Julia och vi köpte massa gott på maxi sen satt vi oss ute och åt glass å det vi köpte haha såå himla gott !! Satt ute ett bra tag sen gick vi upp till vår gamla skola och gungade, mysigt mysigt! 
Sen så gick vi ner till Kungälv va med Sofia ett tag och gick bara runt. Kom hem åt lite sen kolla jag på greys i typ 10 minuter sen orka jag inte så kolla lite bloggar snabbt och sen la jag mig :)

01:09

  2012-06-20 / 01:09:55 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Orkar inte skriva om den gryma dagen som varit nu så gör det imån ! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av grey's å sen sova peace !!

19/06

  2012-06-19 / 14:19:08 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Sitter och lyssnar på musik i hallen ooch väntar på att Julia & Matilda ska komma , vilket dom gör snart hoppas jag!
Vi drar till kungälv på en go fika sen får vi se vad vi hittar på , men jag skriver när jag kommit hem eller så nu kom dom så ingen bild hejdåååå

30 minuter

  2012-06-18 / 20:32:38 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
Va ute och spring i regnet fy fan vad skönt det va !! Det tog 20 minuter när jag kom hem gjorde jag några snabba övningar och nu skakar hela kroppen , underbart!!

Jag har inga ord för det jag känner...

  2012-06-18 / 00:31:14 / aleksandra / 0 KOMMENTARER



Yesterday

  2012-06-17 / 21:03:45 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Igår va jag hemma hos Emelie på tjejmiddag eftersom hon fyllde år. Vi käka de lite och sen blev det massa frukt som vi doppade i smält vitchoklad och vanlig(?)choklad ! Det va jätte mysigt och jag lärde känna lite nytt folk så de va toppen ! :) Kom hem nån gång efter 12 och la mig va jätte trött...Idag så skulle jag gått på fotbolls match men det blev inte så, men när jag vaknade så fixa jag mig å åkte till min moster trevligt och så är jag allmänt iritterad på allt och alla idag så hejdå puss & kram

Sommarlov !!!

  2012-06-15 / 19:36:52 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

De va ju skolavsluting igår äntligen ! Efter det gickjag hem fixa mig efter ett tag och sen drog jag till ingetorp med Julia & JuliaA där vi va några en stund och grilla lyssna åp musik och sånt. Vi orkade inte va där mer så vi stack hem till Jocke och va där riktigt naaajs va det ! Kom hem vid halv 12 idag somna på soffan, va med min syster osv. Nu har jag precis käka pizza och ska fixa mig för att träffa goingarna Matilda & Julia så måste skynda mig hejdå !!

tjaaaa !

  2012-06-11 / 18:58:57 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


I fredags så va vi med klassen i aröd vilket va skit kul ! Vi va indelade i lag och gjorde lite tävlingar. Mitt lag va ju grymt och inte för att va sån men jag tror vi kan ha vunnit hehe, men det får vi reda på avslutiningen ! Efter ett tag så grilla vi lite och det va några som ba , sen va det några som hade vattenkrig riktigt kul ! Efter det drog vi hem till Lukas och va några och chilla där. Tog bussen hem stressa jätte mycket å vid halv 4 så åkte jag med min syster å hennes kille till Malmö. När vi kom fram firade vi min andra syster som bor där med sin kille eftersom hon fyllt år ! 

På lördagen så firade vi min syster ännu mer med att ha typ nåt ''vuxenkals'' det va ganska chill och så snubblar jag inför alla gäster hur pinsamt som helt !!! Sen på söndagen va det att vakna tidigt och så drog vi hem ganska tidigt för vi skulle till ullared haha :) Det va iaf en riktigt bra helg !! 

Just nu så sitter jag å snackar på skype med JuliaA, Anton och Lukas och det har jag gjort dom senaste 3 timmarna typ och så lång tid har det tagit at göra detta inlägget hahah orka mig hejdå !!!

Himlans bra

  2012-06-09 / 00:17:43 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Helt grym dag, och nu är jag oss min syster i Malmö underbart ! Nu mår man jag skriver mer sen för nu har jag kul haha hejdå gladtjej.com

Skype talk !

  2012-06-07 / 20:06:11 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Simmi stack vid halv 5 vi käka lite kolla på tv osv, platta håret efter hon stack underbart ! Snacka på skype med JuliaA, Jocke, Anton & Lukas och snackar fortfarande med några av dom graaajt ! Träffa min syster å hennes kille, å hans familj snabbt nu är min syster kvar så ska va med henne ikväll mysigt. Ni får några sköna bilder på mig och JuliaA puss & kram :) 


Slutar snart !

  2012-06-07 / 13:49:45 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Heeeeej ! sitter med julia och lyssnar på ass gamla RnB låtar gaash så många minnen asså !! 
Slutar snart så det är så det gött, simmi ska komma till mig en snabbis ska bli toppen de va allt för nu så jag skriver mer senare idag !!

Godnatt !!

  2012-06-07 / 00:00:41 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


Mitt hår är kaos, vet inte vart jag ska ta vägen ! Kommer se ut som ett troll imån guuud asså ! 
Sitter förövrigt i min säng och funderar på vad jag sak ha på mig imån, skriver mer imån godnatt ! :)

Dagar med gubbar & gummor !

  2012-06-06 / 16:29:42 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

04:30

  2012-06-01 / 04:30:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Godmorgon eller godnatt ? Jag har suttit och försökt fixa mina arbeten som jag inte lämnat in och nu är det lite kvar på alla så underbart gjorde precis klart ett och det känns så himla skönt nu tänkte jag göra klart min bokrecension och sedan kanske sova en halvtimma och sen blir det att gå till skolan, härligt ! 

Kan ju säga att min fina vän har vart inne och bloggrapat mig så folk inte tror något annt √