Ullared

  2012-10-31 / 23:51:49 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
Kan ju börja med att jag igår va med Julia och Matilda. Vi käka lite, sen gick vi till fritidsgården käka lite ost bricka typ sen hem till Julia så åt vi där igen eftet ett tag hähä. Sov gjorde vi där och vakna vid 8 i morse fixa oss och gick till bussen och så med fritidsgården åkte vi till Ulllllareeeddd !!!! Där vi alltså var idag , köpte lite små saker och en jacka så var finemang. Det var as kul iaf. Jaaa kom hem vid någon gång efter 5 käka, åkte till syrrans lägenhet på vägen hem fick jag mig en miiilkeshaaakeee så goootttt !! Nu sitter jag och ångrar att jag inte köpte hörlurar då mina glappar sönder, ska även ta och kolla på happy endings. Orkar ingen bild så så kan det gå 

LOL

  2012-10-30 / 00:15:14 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Har mitt kära godis och nu blir det att kolla på LOL gaah den är så bra 

Bääääst

  2012-10-28 / 16:05:55 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Bästa kvällen igår ! Vi var några hemma hos Malin och firade henne. Vi käka mat snacka och så efterrätt va det med, hur gott som helst!! Efter ett tag gick vi ut på en promenix och gjorde lite bus hähä. När vi kom tillbaka snacka vi och kolla på film. Skratta hur mycket som helt allt va hur bra som helst. Fick bli en bild på mig och Julia med våra standard ego picsss


shoot me

  2012-10-25 / 22:45:47 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 

Lite glad var jag iallafall innan jag börja plugga , börja dock inte plugga när jag sa att jag skulle det men....Inget fastnar men min klass är så bra så vi har go info ha-ha suck it orkar inte!!!! Ska fortsätt lyssna på musik en liten stund sen måste jag sova innan jag somanr på alla pappaer. 

Torsdag...

  2012-10-25 / 14:59:10 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
1 dag kvar sen lov!! Skolan var ganska chill idag men blir så trött på en av mina lärare åååh blir så sur på han. Skulle till drottning balnkas idag med en kompis men vi visste inte när det va så nu ska vi vänta till nästa månad. Sitter och lyssnar på musik och äter m&m's och ska börja plugga typ nu hade jag tänkt för orkar inte sen.

22:52

  2012-10-24 / 22:53:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Redan onsdag bara två dagar kvar sen lov, känns för bra! Idag så hände det lite saker på vår skola polisen var där för det var datorer som var stulna. Och sen personerna som var inblandade är ju riktigt dumma in tha head!! 
Hade utvecklingsamtal också, det gick mycket bättre än jag förväntat mig så det skönt det. Kollat på grey's det pogramet är så bra, gråter till typ varje avsnitt. Hade tänkt att platta håret nu men vet inte om jag orkar hm... Fick tillbaka min underbara dator idag också det känns så bra att ha den igen. 

Helgen

  2012-10-21 / 20:09:12 / aleksandra / 1 KOMMENTARER

I fredags så åkte jag hem till Sofia, vi kolla på film och snacka så sov jag där. På lördagen så käka vi frulle och sen drog jag hem för att åka till dansen för se att det inte va någon den...Sen på kvällen åkte jag hem till Sofia igen haha, vi skulle kolla på film men båda somna på soffan och vakna kl 5 haha, vakna käka frulle igen snacka sms osv tog bussen hem käka och sånt nu äter jag choklad och kollar på happy endings


Estudiando

  2012-10-17 / 20:43:37 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
Hellluuu , härlig onsdag inte sant? Måste bara säga att idrotts lektionen i går va den bästa på år och dar ska ni veta. Idag idag har jag gått i skolan till fyra, kom hem och sånt där tråkigt tog mig en powernap självklart. Nu sitter jag och går igenom spanskan lite snabbt som vi har till på fredag prov och grejer ohmaaay!!! Lyssnar på jb låtar och ska snart platta håret orkar inte ha det stora längre gått runt med en fet bulle på huvudet....

Löördag

  2012-10-13 / 18:15:08 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Dansa idag och det var lika underbart som alltid klara med första delen nu så grymt. Nu ligger jag bara i min säng och dör långsamt av tråkighet. Måste vänta i två freaking timmar tills maten är klar sen hoppas jag att jag kan göra något ååh herregud. Kollar runt lite på kläder, hänger på tumblr och we♥it. Lyssnar på jb's låtar hela tiden asså har alltid gillat honom och så men nu kan jag bara inte sluta lyssna på han!! 

Beauty and a beat

  2012-10-13 / 14:27:48 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Granmaaa

  2012-10-09 / 19:49:44 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Tjaaaa!!! Ligger i soffan, lyssnar på musik och latar mig medan dom andra äter chill chill ska väl snart åka hem och då ska jag nog skriva klart ett arbete om jag orkar hähä har inte något speciellt på hjärtat så peace !!!


4 oktober

  2012-10-04 / 17:10:08 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Hade prov i dag gick helt okej, när jag sluta blev jag hämtade så åkte vi till min farmor. Har hur mycket plugg som helst verkligen åååh wäääj älska skola!!! Jag och min syster sitter och kollar på tv haha kaaaaos !!! Vi kollar på real housewifes of new jearsy så bra! Men nu sluta vi lol så ska plugga nu see yaa


3 oktober

  2012-10-04 / 17:00:54 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Hellluuu ! Vakna och va värsta glad idag haha, skolan gick bra gjorde daim på elevens val har hkk så de va chill och as gott! Lämna även in min dator idag buhu har en rosa som suger just nu. Idag har vi fått besök från Serbien åååh blev så glad och även lite choklad rikare wiho ! Har suttit hos min farmor med familjen och så har jag även pluggat och nu ska jag plugga lite till.


Plugg och film

  2012-10-02 / 17:41:21 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
  
 
Heeellluuu , sitter och pluggar just nu och håller på med världens jobbigste och onödigste engelska uppgift. Kollar även på she's the man haha den är så bra va och chsnning tatum dör så snygg han är ouffff nä ska fortsätta nu !