Friends

  2012-03-31 / 23:15:27 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

At the moment

  2012-03-31 / 14:53:22 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Blev ingen träning för mig alls idag för mår inte bra och vill verkligen inte bli sjuk så nu sitter jag och kollar på nya säsongen av Jersey shore ååh min älskade serie ! min data dör nu så hörs sen haha

00:11

  2012-03-31 / 00:11:34 / / 0 KOMMENTARER
Dagen...sluta kl 11 åkte ner till kungälv med Sofia och Malin, gick runt satte oss på donken sen och åt glass toppen ! Kom hem vid halv 3 och har suttit vid datoron hela dan...(onödigt att veta!) Kom på för 1 timma sen ungefär att jag hade en uppgift kvar på min SO inlämning som skulle in idag så fick panik för va tyungen att fixa den men jag klara mig!! Känner att jag börjar bli sjuk så funderar på att inte träna imån på morgonen för jag vill verkligen inte vara sjuk så får se hur jag mår då ! Men nu ska jag sova så hörs imån !

Skype

  2012-03-28 / 21:07:05 / / 1 KOMMENTARER
Hej va ett tag sen nu ! Allt och inget har hänt under dom senaste dagarna typ haha ! Men för tillfället så sitter jag och snackar skype med Simmi och kollar på fotboll ( let's go barca ) !!!! Ja har igentligen inte så mycket mer att säga så jag skriver nåt sen !

2357

  2012-03-24 / 23:56:59 / / 0 KOMMENTARER
Hej ! Dagen va grejt en massa tränig och sen va jag duktig och städa hemma lite toppen ! Tog mig en liten powernap för 20 minuter sedan och vakna av att manmma sa att jag skulle stänga av datan woops hehe...Men nu är jag lite piggare och ska ta och kolla på det senaste avsnittet av lyckan i LA göttans, sen får vi se vad denna natt har att erbjuda eller om jag somnar igen...Btw tiden ändras snart jag kommer bli förvirad tagga ?!?!

hel grym dag !

  2012-03-23 / 20:10:12 / / 0 KOMMENTARER
Dagen har varit mer än bra ! Den va grymt bra verkligen ! Dagen börja med sovmorgon sen tog jag bussen med Malin & Sofia ner till kungälv där vi mötte Juliorna, sen gick vi på bio med alla 8:or riktigt chill men filmen va lite långtråkig. Vi sluta kl 12 och då gick jag och tjerna och köpte glass, så gick vi till mimers och satt där en stund. Efter ett tag tog jag Malin & Andersson bussen till Jocke där dom flesta killarna va. Vi åkte på ett flak bakom dannes fyrhjuling hahah det va så kul men va as rädd. Dagen har varit helt awesome med andra ord ! 
För ett tag sen va jag, min syster och kille å åt nu ska vi spela plump ! Jag skriver lite senare peace !

it's been a while

  2012-03-22 / 17:39:55 / / 0 KOMMENTARER
Heej ! Har suttit ute och pluggat ett tag riktigt härligt va det ! Fick en del gjort så det va ju bra.
Dagen har förövrigt varit bra, blev en massa chokladbollar och annat mumsigt i skolan det va gott men blev för mycket haha. Så grymma som jag och Malin är spela vi fotboll på rasten och Sanna va även med. Efter skolan tog Jag, Malin, Julia, Sofia, Matilda och Andersson bussen ner till kungälv för att köpa godis/chips å dricka för imån blir det att kolla på bio med alla 8:or. Men nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ut och springa lite, kan behövas efter denna dagen !

It's Friday

  2012-03-16 / 23:58:00 / / 1 KOMMENTARER
Härligt med fredag ! Denna veckan har gått riktigt snabbt och bra har den varit. Skolan va lugn vilket vart toppen gick även tidigare därirfån lite tidigare för att jag skulle till tandläkaren. Har nog aldrig varit så nervös som denna gången men jag överlevde. När jag kom hem somna jag sov en stund sen fixa jag käk, blev även att spela plump med mina systrar och deras killar. Förlora dock ganska stort inte kul haha. Nu blir det sova för ska upp och träna om några timmar!!

The First

  2012-03-15 / 21:32:49 / / 2 KOMMENTARER
Hej ! Ja vad ska man skriva i första inlägget igentligen ? Kommer blogg om det jag gör på dagarna osv.
Börjar direkt och säger att dagen har varit bra, i skolan blev det en SO lektion med inget jobb alls utan jag och några tjejer satt i ett anant klassrum och dansa. Och sedan på 10 minuters rasten blev vi utlåsta för vi hoppa ut genom fönstret woops hehe, på rasten belv det fotboll dock ganska kallt ! Nu ska jag upp och platta till mitt hår eftersom det blivt lite lockigt igen...sen bler det att kolla på BB underbart !!