18:43

  2012-12-25 / 18:42:00 / aleksandra / 2 KOMMENTARER

Sitter och har det alldeles för bra ! Mina favoriter bråkar i serien :( nä men hahah på mig, snart börjar VS show!!! En sista grej jag freaking älskar Nathan <3333


Juldagen

  2012-12-25 / 14:58:33 / aleksandra / 0 KOMMENTARER


God jul ! Så igår va det ju julafton hade de jätte mysigt med familjen. Va lite extra glad eftersom min syster och hennes kille va här från malmö så det blev lite som de brukar vara :) Fick det fina armbandet på bilden av min syster och lite andra små saker jätte nöjd iaf. Nu är det ju juldagen och alla bara sitter och tar det lugnt, sitter och myser med as gosig filt jag fick igår och ska ta och kolla på one tree hill bästa som finns !!!! 

We survived !!!

  2012-12-23 / 00:14:16 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
Hittar ingen bild jävel så here you go en massa text

Heeeeej !! Börjar med att vi haft tema vecka denna veckan som vart, några grejor var kul några sög men men. På torsdagen fick vi våra betyg, lekte lekar och sen jul lov underbart !!! Lite senare träffa jag Julia, Julia och Sofia vi käka på evita satt och prata sen stack Julia. Vi andra åkte lite fram och tillbaka hahah sen så träffa vi Lukas, Anton, Oscar och Danne så va vi med dom en stund. Tog bussen till Sofia där jag och Julia sov. På fredagen åkte vi hem vid 1, då fixa jag här hemma lite sen fixa jag mig så kom Julia å Julia vid 5 så skulle vi käka men maten tog lång tid så när vi väl skulle käka kom Jocke å Anton hahah efter ett tag kom även Sofia. Så igår va vi hos mig och bara tog det lungt vi blev hungriga efter ett tag så grabbarna grus fick åka och köpa pomes !! Efter att alla gått hem så kolla jag one tree hill. Idag har jag vart på stan med mina föräldrar köpt sista julklapparna, vart hos min farmor också. Haft en mys kväll med föräldrarna, kolla även på film sååå nu ska jag kolla på one tree hill igen några avsnitt bara.

Last time ever

  2012-12-12 / 22:03:00 / aleksandra / 3 KOMMENTARER
 



Uncover

  2012-12-12 / 21:05:47 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

nyhårad

  2012-12-10 / 12:34:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
klippte mig idag

Såhär känner du igen aleksandra mijatovic

  2012-12-09 / 01:24:34 / aleksandra / 1 KOMMENTARER
Om du hör någon säga ord med en massa tillagda Öööö på slutet, t.ex Nej-ööööö, Jo-ööö, vad-öööö, då är det aleksandra. Helt enkelt.

Om du tror att du ser en svart buske är det Aleksandras hår. (ta det med en nypa peppar)

Om du tror du möter tjejen i "The grudge eller the ring" då är det Aleksandra.

Om du hör en tjej som skriker när hon pratar, (extremt) då är det Aleksandra.

Om du ser en tjej som alltid håller sin svarta iPhone och kollar Instagram 24/7 då är det Aleksandra. 

Om du ser en tjej som ser allmänt efterbliven ut bryter på skånska/engelska/persiska är det aleksandra.

Om du ser en lugn tjej med båda fötterna på jorden som alltid ser så harmonisk ut då är det inte Aleksandra.

/ devetdu


plugga va det jaaa

  2012-12-05 / 22:04:56 / aleksandra / 0 KOMMENTARER

Tumblr_mekl6puq4b1rg31iho1_500_large
 
Åååh jag orkar inte, gick upp till mitt käraste rum för 3 timmar sen för att plugga har jag gjort något ett stort fett NEJ!! Bara kollar bloggar, lyssnar på musik, försökte fixa min tumblr men det gick, kollat på massa dans klipp från step up filmerna och nu då tänke ju inte plugga nu men måste....snackar lite med Simmi så jag överlever väl tack och hej för mig då. 

5 December

  2012-12-05 / 13:44:48 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
Leeeeektiiion timee

4 December

  2012-12-04 / 20:23:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
hahah ååh dagen har varit på ett sätt..? Första lektionen va bra den va kul. Andra lektionen sög hade prov gick inte bra så ska göra det imån ist så ska plugga till det nu. Sista lektion hade vi konditions test i idrotten det sög det med. Efter det va skolan slut så jag och Julia och JuliaA åkte till maxi å köpte chips! Kom hem har inte gjort något och nu la jag min i sängen på 2 sekunder blev jag depp man bah okeeeej, nu måste jag plugga!

3 december

  2012-12-03 / 23:46:00 / aleksandra / 1 KOMMENTARER



Ganska så chill måndag. Vi hade matte prov imorse vilket sög efter det en rolig lektion tills läran flytta på mig...Sen åkte vi ner till mimers och kolla lite på linjerna där. Kolla runt med goa Juliornam först va vi på resurangdelen och baka pepparkakor, gjorde fruktsalad och pasta för det var italenska kockar där så det va ju lite coolt sen tog vi kort med en as glad kock haah så söt han var. Vi fick italienska ost bollar haha as gott !! Efter det var det Samhällvetenskapspogramet vilket verka jätte bra så nu vet jag inte om jag ska ta det eller hår & makeup på burgården!!! Träna även idag riktigt skönt, kom hem käka fixa det på bilden satte mig i mitt rum och har bara hållt på med datorn och smsat pluggat lite på spanska provet så måste fortsätta med det nu seee yaaa 


1 December

  2012-12-01 / 23:32:00 / aleksandra / 0 KOMMENTARER
 
1 December , nu är det inte långt kvar till jul och sen nyår gaash va snabbt tiden har gott !! Idag har jag Varit i stan med Julia, JuliaA och Anna vi gick runt lite skulle köpa julklappar gick ju sådär. X-factor var i nordstan också så vi såg J.E.M eller är det JEM jaaa iaf dom såg vi och så oscar zia ååh det va kul det ! Vi käkade på jensens, sog i kö för att komma in en halvtimma! Asså det var så gooottt blir hungrig bara jag tänker på!! Det var iallafall en jätte mysig dag med tjejorna bra start på sista månaden av 2012 !